Hantera videoinnehåll

Visa alla ämnen

Skaffa information om en film manuellt

1. Se till att enheten har en aktiv dataanslutning.
  2. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Filmer.
  3. Tryck till på Alla på fliken Min samling och bläddra fram till miniatyrbilden av den fil du vill få information om.
  4. Rör vid och håll kvar videominiatyren och tryck sedan till på Sök efter info.
  5. Om du blir tillfrågad ska du tillåta att enheten hämtar information om filmen med hjälp av den mobila dataanslutningen.
  6. I sökningsfältet, ange nyckelord för videon, tryck sedan till på bekräftelsetangenten på tangentbordet. Alla träffar visas i en lista.
  7. Välj ett sökresultat och tryck till på Klar. Informationen börjar hämtas.
NoteDu kan få information om nyligen tillagda filmer automatiskt varje gång som programmet Filmer öppnas om du markerar kryssrutan Hämta videodetaljer under Inställningar. Avgifter för dataöverföring kan tillkomma.
TipOm den hämtade informationen inte är rätt kan du söka igen med andra nyckelord.

Rensa information om en video

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Filmer.
  2. Tryck till på Alla på fliken Min samling och bläddra fram till videon du vill redigera.
  3. Rör vid och håll kvar videominiatyren och tryck sedan till på Rensa info.

Radera ett videoklipp

1. Gå till startskärmen, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Filmer.
  2. Tryck till på Alla på fliken Min samling och bläddra fram till videoklippet du vill ta bort.
  3. Rör vid och håll kvar videominiatyren och tryck till på Radera i listan som visas.
  4. Tryck till på Ta bort igen för att bekräfta.