Undvika dubbletter i applikationen Kontakter

Visa alla ämnen

Om du synkroniserar dina kontakter med ett nytt konto eller importerar kontaktinformation på andra sätt kan det innebära att du får dubbletter i applikationen Kontakter. Om detta händer kan du koppla ihop sådana dubbletter för att skapa en enda post. Och om du kopplar ihop poster av misstag kan du åtskilja dem igen senare.

Länka kontakter

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och tryck till på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck till på den kontakt som du vill länka ihop med en annan kontakt.
  3. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Länka kontakt.
  4. Tryck till på den kontakt vars information du vill koppla ihop med den första kontakten och tryck sedan till på OK för att bekräfta. Informationen från den första kontakten läggs till i den andra kontakten, och den länkade kontakten visas inte längre som en enskild kontakt i listan Kontakter.

Separera länkade kontakter

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och tryck till på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck till på den länkade kontakten du vill redigera och tryck sedan till på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Tryck till på Ta bort kontaktlänk > Särskilj.