Google Maps™

Visa alla ämnen

Använd Google Maps™ och håll reda på var du befinner dig, visa trafiksituationer i realtid och få detaljerad vägbeskrivning till din destination. Innan du reser iväg kan du hämta och spara kartor till ditt minneskort för att undvika höga roaming-kostnader.

NoteProgrammet Google Maps™ kräver en Internetanslutning. Det kan medföra dataanslutningsavgifter när du ansluter till Internet från enheten. Kontakta operatören om du vill ha mer information. Det är inte säkert att programmet Google Maps™ finns på alla marknader eller i alla länder eller områden.

Använda Google Maps™

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Kartor.
NoteOm du vill använda Google Maps™ måste du aktivera en av de positioneringsmetoder som finns tillgängliga under Inställningar > Platstjänster.

Få mer information om Google Maps™

• När du använder Google Maps™ trycker du till på Icn sony key menu och trycker sedan till på Hjälp.

Visa var dina vänner befinner sig med Google Latitude™

Gå med i Google Latitude™ för att visa var dina vänner befinner sig på kartor och dela var du befinner dig och annan information med dem.