Redigera foton med redigeringsprogrammet Foto

Visa alla ämnen

Du kan redigera och använda effekter på originalfoton som du har tagit med kameran. Du kan till exempel ändra ljuseffekterna. När du sparar det redigerade fotot finns den ursprungliga, oförändrade versionen av fotot kvar på enheten.

Redigera ett foto

• Tryck till på skärmen för att öppna verktygsfälten medan du visar ett foto, och tryck sedan till på Icn sony album edit.

Beskära ett foto

1. Tryck till på skärmen för att öppna verktygsfälten medan du visar ett foto, och tryck sedan till på Icn sony album edit.
  2. Välj Fotoredigerare > Bara en gång, om du uppmanas till det.
  3. Tryck till på Icn sony album crop > Beskär.
  4. Tryck till på Icn sony album crop option och välj ett alternativ.
  5. Om du vill justera beskärningsramen håller du beskärningsramens kant intryckt. När kvadraterna vid kanterna försvinner drar du inåt eller utåt för att ändra storleken på ramen.
  6. Om du vill ändra storlek för beskärningsramens alla sidor samtidigt håller du ett av de fyra hörnen intryckt för att få kvadraterna vid kanterna att försvinna, och drar sedan i hörnet på angett sätt.
  7. Om du vill flytta beskärningsramen till en annan del av fotot håller du ramen intryckt och drar den till önskad plats.
  8. Tryck till på Beskär.
  9. Om du vill spara en kopia av fotot som du har beskärt det trycker du till på Spara.

Använda specialeffekter på ett foto

1. Tryck till på skärmen för att öppna verktygsfälten medan du visar ett foto, och tryck sedan till på Icn sony album edit.
  2. Välj Fotoredigerare > Bara en gång, om du uppmanas till det.
  3. Tryck till på Icn sony album edit filter och välj ett alternativ.
  4. Spara en kopia av det redigerade fotot genom att trycka till på Spara.

Förbättra ett foto med avancerade inställningar

1. Tryck till på skärmen för att öppna verktygsfälten medan du visar ett foto, och tryck sedan till på Icn sony album edit.
  2. Välj Fotoredigerare > Bara en gång, om du uppmanas till det.
  3. Tryck till på Icn sony album edit face correction och välj ett alternativ.
  4. Spara en kopia av det redigerade fotot genom att trycka till på Spara.

Justera ljusinställningarna för ett foto

1. Tryck till på skärmen för att öppna verktygsfälten medan du visar ett foto, och tryck sedan till på Icn sony album edit.
  2. Välj Fotoredigerare > Bara en gång, om du uppmanas till det.
  3. Tryck till på Icn sony album edit exposure och välj ett alternativ.
  4. Spara en kopia av det redigerade fotot genom att trycka till på Spara.

Ställa in mättnadsnivån för färger i ett foto

1. Tryck till på skärmen för att öppna verktygsfälten medan du visar ett foto, och tryck sedan till på Icn sony album edit.
  2. Välj Fotoredigerare > Bara en gång, om du uppmanas till det.
  3. Tryck till på Icn sony album edit colour adjustment och välj ett alternativ.
  4. Spara en kopia av det redigerade fotot genom att trycka till på Spara.