Lägga till och redigera kontakter

Visa alla ämnen

Lägga till en kontakt

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och tryck till på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck till på Icn sony btn add contact.
  3. Om du har synkroniserat dina kontakter med ett eller flera konton och lägger till en kontakt för första gången måste du välja ett konto där du vill lägga till kontakten. Ett alternativ är att trycka till på Telefonkontakt om du bara vill använda och spara kontakten på din enhet.
  4. Skriv in eller välj önskad information för kontakten.
  5. Tryck till på Klar när du är klar.
NoteNär du har valt ett synkroniseringskonto i steg 3 kommer det kontot att visas som det standardkonto som erbjuds nästa gång du lägger till en kontakt. Men du kan ändra detta konto genom att redigera kontakten efter att du sparat den.
TipOm du lägger till ett plustecken och landsnumret framför en kontakts telefonnummer behöver du inte redigera numret igen när du ringer samtal från andra länder.

Redigera en kontakt

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och tryck till på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck till på den kontakt du vill redigera och tryck sedan till på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Redigera den önskade informationen.
  4. Tryck till på Klar när du är klar.
NoteVissa synkroniseringstjänster tillåter inte att du redigerar kontaktuppgifter.

Associera en bild med en kontakt

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebookStartskärm.
  2. Tryck till på den kontakt som du vill redigera och tryck sedan till på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Tryck till på Icn sony contact edit add photo och välj önskad metod för att lägga till kontaktbilden.
  4. När du har lagt till bilden trycker du till på Klar.
TipDu kan också lägga till en bild i en kontakt direkt från applikationen Album.

Anpassa ringsignalen för en kontakt

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och tryck till på Icn sony app phonebook.
  2. Tryck till på den kontakt du vill redigera och tryck sedan till på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Tryck till på Icn sony key menu > Ställ in ringsignal.
  4. Välj ett alternativ och tryck sedan till på Klar.
  5. Tryck till på Klar.

Radera kontakter

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och tryck till på Icn sony app phonebook.
  2. Rör vid och håll kvar fingret på den kontakt du vill radera.
  3. Du kan radera alla kontakter genom att trycka till på den nedåtriktade pilen för att öppna den nedrullningsbara menyn och sedan markera Markera alla.
  4. Tryck till på Icn sony menu delete och sedan på Radera.

Redigera kontaktinformation om dig själv

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebookStartskärm.
  2. Tryck till på Jag själv och sedan på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
  3. Skriv in den nya informationen eller gör andra ändringar.
  4. Tryck till på Klar när du är klar.

Skapa en ny kontakt från ett SMS

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Tryck till på Icn sony add contact from message > Spara.
  3. Välj en befintlig kontakt eller tryck till på Skapa ny kontakt.
  4. Redigera kontaktinformationen och tryck till på Klar.