Tjänsten Video Unlimited

Visa alla ämnen

Använd tjänsten Video Unlimited för att hyra och köpa videor och TV-program som du kan visa på inte bara din Android™-enhet men även på datorn, PlayStation® Portable (PSP®), PlayStation® 3 och PlayStation® Vita. Välj en video från ett urval av de senaste Hollywood-filmerna, actionfilmer, komedier, klassiker och flera andra kategorier.

Du måste skapa ett Video Unlimited-konto om du vill köpa eller hyra filmer med tjänsten Video Unlimited. Om du redan har ett PlayStation®-nätverkskonto eller ett Sony Entertainment Network-konto kan du använda det kontot istället.

NoteSony Entertainment Network med Video Unlimited och Music Unlimited är inte tillgängligt på alla marknader. Kräver separat abonnemang. Andra villkor gäller.

Komma igång med Video Unlimited

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Icn sony app qriocity.
  3. Om det är första gången du startar Video Unlimited, tryck till på Fortsätt i välkomstskärmen och skriv in ditt födelsedatum, och tryck sedan till på Fortsätt en gång till för att gå till huvudskärmen i Video Unlimited.
  4. Tryck till på Icn sony key menu > Logga in och följ sedan instruktionerna på skärmen för att logga in på ditt konto eller skapa ett nytt konto så att du kan köpa eller hyra filmer.