Hur läser jag in en Xperia™ SmartTag första gången?

Så här läser du in en SmartTag för första gången

Läsa in en Xperia™ SmartTag för första gången

1. Se till att närfältskommunikation är aktiverat i telefonen och att telefonskärmen är igång.
  2. Lägg telefonen över en SmartTag så att telefonens närfältskommunikationsområde vidrör taggen. Telefonen vibrerar och ett popupfönster öppnas.
  3. Tryck på Nästa. Din tagg sparas som en SmartTag i LiveWare™-hanteraren eller Smart Connect.
  4. Lägg telefonen över SmartTag igen så att telefonens närfältskommunikationsområde vidrör taggen. Ett popupfönster visar vilka åtgärder som har aktiverats.