Hur lägger jag till eller tar bort åtgärder på min Xperia™ SmartTag?

Så här ändrar du åtgärder som är kopplade till en SmartTag

1. Tryck på LiveWare™-hanteraren eller > Smart Connect på telefonens huvudskärm.
  2. Tryck på den SmartTag som du vill redigera.
  3. Du lägger till en åtgärd genom att klicka på ikonen Lägg till och välja en önskad åtgärd.
  4. Om du vill ta bort en åtgärd trycker du och håller kvar på den åtgärd som du vill ta bort och trycker därefter på Ta bort.