Använda stillbildskameran

Med stillbildskameran går det att fotografera på tre sätt. Du kan trycka på kameraknappen, trycka till på kameraknappen på skärmen eller röra vid en punkt på skärmen.

Ta ett foto med kameraknappen

1. Aktivera kameran.
    2. Tryck ned kameraknappen helt.

Ta ett foto genom att trycka till på knappen på kamerans skärm

1. Aktivera kameran.
    2. Peka med kameran mot föremålet.
    3. Tryck till på knappen Icn sony camera onscreen button på kamerans skärm. Fotot tas så fort du släpper fingret.

Ta ett självporträtt med den främre kameran

1. Aktivera kameran.
    2. Tryck till på ikonen högst upp till vänster på skärmen; hitta och välj Främre kamera.
    3. Om du vill ta fotot trycker du på kameraknappen. Fotot tas så fort du släpper med fingret.

Använda zoomfunktionen

• När kameran är öppen trycker du uppåt eller nedåt på volymknappen.
    • Knip ihop eller sära fingrarna på kameraskärmen medan kameran är öppen.

Visa dina foton och videoklipp

1. Öppna kameran, tryck till på en miniatyrbild högst upp till höger på skärmen för att öppna ett foto eller videoklipp.
    2. Bläddra åt vänster eller höger för att visa dina foton och videoklipp. Videoklipp visas med Icn sony semc music play normal.

Radera ett foto

1. Öppna det foto som du vill radera.
    2. Tryck till på skärmen så att Icn sony camera review delete visas.
    3. Tryck till på Icn sony camera review delete.
    4. Tryck till på Radera för att bekräfta.