Använda dina favoritradiokanaler

Du kan spara radiostationer som du ofta lyssnar på som favoriter. Det gör att du snabbt kan byta kanal på radion.

Spara en kanal som favorit

1. Öppna radion och navigera till kanalen som du vill spara som favorit.
    2. Tryck till på Icn sony and radio favourite on.
    3. Skriv in ett namn och välj en färg på kanalen; tryck sedan på Spara.

Ta bort en kanal ur favoriterna

1. Öppna radion och navigera till kanalen som du vill ta bort.
    2. Tryck till på Icn sony infiniteview favorite action btn och sedan på Radera.

Göra en ny sökning efter radiokanaler

Om du har rört dig till en annan plats eller om mottagningen har förbättrats där du befinner dig, kan du göra en ny sökning efter radiokanaler.

Note

Sparade favoriter påverkas inte av en ny sökning.

Starta en ny sökning efter radiokanaler

1. Tryck på Icn sony key menu när radion visas.
    2. Knacka på Sök efter kanaler. Hela frekvensbandet genomsöks och alla tillgängliga kanaler visas.