Använda headset

Ill sony 13ny headphones

Note

För att få bästa möjliga prestanda ska du använda tillbehören som medföljer enheten eller andra kompatibla tillbehör.

Använda headset

1. Ansluta headsetet till enheten.
    2. Tryck på samtalshanteringsknappen för att besvara ett samtal.
    3. Tryck på samtalshanteringsknappen för att avsluta samtalet.

Note

Du kan köpa headset separat om det inte ingår när du köper enheten.

Tip

Om du lyssnar på musik avbryts den när du svarar på ett samtal och återupptas när samtalet har avslutats.