account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Skärmlås

    När din enhet är på och lämnas oanvänd under en viss tidsperiod förmörkas skärmen för att spara batteri och låses automatiskt. Med skärmlåsningen förhindras oönskade åtgärder på pekskärmen när du inte använder enheten.

    Aktivera skärmen

    • Tryck snabbt på strömknappen Icn sony key and power k90.

    Låsa upp skärmen

    Ill sony edream screen lock
    • Skjut uppåt eller nedåt på den nedre delen av skärmen.

    Låsa skärmen manuellt

    • När skärmen är aktiv, tryck kort på strömknappen Icn sony key and power k90.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.