Identifiera låtar på radion med TrackID™

Använd TrackID™-teknik för att identifiera låtar när de spelas upp på enhetens FM-radio.

Identifiera en låt på FM-radion med TrackID™

1. När låten spelas upp på enhetens FM-radio, tryck på Icn sony key menu och välj sedan TrackID™.
    2. En förloppsindikator visas när TrackID™-programmet samplar låten. Om det fungerar får du ett låtresultat eller en lista med möjliga låtar.
    3. Tryck på Icn sony key and back för att återgå till FM-radion.

Note

TrackID™-programmet och TrackID™-tjänsten stöds inte i alla länder eller områden och inte heller av alla nätoperatörer i alla områden.