Synkronisera med Google™

Synkronisera enheten med olika Google™-tjänster så att informationen hålls uppdaterad, oavsett från vilken enhet du använder ditt Google™-konto. Du kan till exempel synkronisera dina kontakter, Gmail™ och kalendardata.

Konfigurera ett Google™-konto för synkronisering

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
    2. Tryck till på Inställningar > Lägg till konto > Google.
    3. Följ registreringsguidens anvisningar för att skapa ett Google™-konto eller logga in om du redan har ett konto.
    4. Tryck till på ditt nyligen skapade Google™-konto och tryck sedan till på de objekt som du vill synkronisera.

Synkronisera manuellt med ditt Google™-konto

1. Från Startskärmtrycker du till på Icn sony home apptray normal .
    2. Tryck till på Inställningar > Google.
    3. Tryck till på det Google™-konto du vill synkronisera.
    4. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Synkronisera nu.

Ta bort ett Google™-konto

1. Startskärm trycker du till på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck till på Inställningar > Google.
    3. Tryck till på det Google™-konto som du vill ta bort från kontolistan.
    4. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Ta bort konto.
    5. Bekräfta genom att trycka till på Ta bort konto igen.