Hämta från Google Play™

Du kan hämta alla programtyper från Google Play™, inklusive gratisprogram.

Innan du hämtar program

Kontrollera att du har en fungerande Internetanslutning innan du påbörjar hämtningar från Google Play™.

Kom ihåg att hämtning av innehåll till enheten kan innebära kostnader för datatrafik. Kontakta operatören om du vill ha mer information.

Hämta ett gratisprogram

1. Hitta ett objekt på Google Play™ som du vill hämta genom att bläddra i kategorierna eller använda sökfunktionen.
    2. Knacka på objektet för att visa informationen och följ instruktionerna för att slutföra installationen.

Hämta ett betalprogram

1. Hitta ett objekt på Google Play™ som du vill hämta genom att bläddra i kategorierna eller använda sökfunktionen.
    2. Tryck till på objektet för att visa informationen och följ instruktionerna för att slutföra köpet.