Kalender

Om kalendern

I din enhet finns en kalender som du kan använda för att hålla reda på ditt schema. Om du har ett Google™-konto kan du även synkronisera din kalender i enheten med din kalender på webben.

Ställa in kalendervyn

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta sedan och tryck till på KalenderStartskärm.
    2. Tryck till på Månad, Vecka eller Dag och välj ett alternativ.

Visa flera kalendrar

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta sedan och tryck till på Kalender från Startskärm.
    2. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Mina kalendrar.
    3. Välj de kalendrar som du vill visa.

Skapa en kalenderhändelse

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på KalenderStartskärm.
    2. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Ny händelse.
    3. Skriv ett namn, en tid, en plats och en beskrivning för händelsen.
    4. Välj en påminnelse för händelsen. Om du vill lägga till en ny påminnelse för händelsen trycker du till på Icn sonynew window holo dark.
    5. Tryck till på Klar.

Tip

När tiden för mötet närmar sig spelar enheten upp ett kort ljud för att påminna dig. Dessutom visas Icn sony stat notify calendar i statusfältet.

Visa en kalenderhändelse

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på HämtningarStartskärm.
    2. Tryck till på den händelse som du vill visa.

Ändra kalenderinställningarna

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på KalenderStartskärm.
    2. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Inställningar.
    3. Tryck sedan till på den inställning du vill ändra så kan du redigera efter önskemål.