Programöversikt

Icn sony app alarm clock

Använd alarmet och klockprogrammet för att ställa in olika sorters alarm.

Icn sony app chrome

Använd webbläsaren om du vill visa och navigera på webbsidor, hantera bokmärken och hantera text och bilder.

Icn sony app calculator

Använd miniräknaren för att utföra enklare beräkningar.

Icn sony app calendar

Använd kalendern för att hålla reda på händelser och hantera dina möten.

Icn sony app camera

Använd kameran för att ta foton och spela in videoklipp.

Icn sony app phonebook

Använd Kontakter för att hantera telefonnummer, e-postadresser och annan information relaterad till dina kontakter.

Icn sony app downloads

Öppna dina hämtade program.

Icn sony app email

Använd e-postprogrammet för att skicka och ta emot e-postmeddelanden via både privata konton och företagskonton.

Icn sony app facebook

Använd Facebook-programmet för sociala nätverksaktiviteter med vänner, familjemedlemmar och kolleger runt om i världen.

Icn sony app radio

Sök efter och lyssna på FM-radiostationer.

Icn sony app gallery

Använd albumprogrammet för att visa och arbeta med foton och videoklipp.

Icn sony app gmail

Använd Gmail™ för att läsa, skriva och organisera e-postmeddelanden.

Icn sony app google search

Sök efter information på enheten och på Internet.

Icn sony app google maps

Visa din aktuella plats, hitta andra platser och beräkna färdvägar med Google Maps™.

Icn sony app market place

Gå till Google Play™ för att hämta kostnadsfria program och betalprogram till enheten.

Icn sony app messaging

Använd programmet Meddelanden för att skicka och ta emot SMS och MMS.

Icn sony app movies

Använd programmet Filmer för att spela upp videor på enheten och dela videoklipp med dina vänner eller på andra enheter med DLNA™.

Icn sony app music player

Använd Musikspelaren för att organisera och spela upp musik, ljudböcker och poddsändningar.

Icn sony app navigation

Navigera med talad vägbeskrivning.

Icn sony app weather

Visa nyheter och väderprognoser.

Icn sony app dialer

Ring samtal genom att slå ett telefonnummer manuellt eller med smartuppringningsfunktionen.

Icn sony app places

Sök efter platser, t.ex. restauranger och kaféer.

Icn sony app qriocity

Använd Video Unlimited™ för att hyra och köpa videor.

Icn sony app qriocity music

Använd det abonnemangsbaserade programmet Music Unlimited™ som ger tillgång till miljontals låtar via en mobil dataanslutning eller en Wi-Fi®-anslutning.

Icn sony app settings

Optimera inställningarna efter dina egna behov.

Icn sony app google talk

Använd Google Talk™ för att chatta med vänner online.

Icn sony app track id

Identifiera låtar som du hör spelas upp i din omgivning och få information om artist, album och dylikt.

Icn sony app support

Använd Hjälp för att få tillgång till användarsupport i enheten. Du kan t.ex. komma åt användarguider, felsökningsinformation och tips och trick.

Icn sony app youtube

Använd YouTube™ för att dela och visa videoklipp från hela världen.

Icn sony app update center

Hämta och installera nya program och uppdateringar.

Note

Vissa program har inte stöd för samtliga nätverk och/eller nätoperatörer i alla områden.