Installera program som inte kommer från Google Play™

Enheten kan skadas om du installerar program av okänt eller osäkert ursprung. Som standard är enheten inställd på att blockera sådana installationer. Du kan emellertid ändra den här inställningen och tillåta installationer från okända källor.

Note

Sony garanterar inte prestanda för program från andra leverantörer eller innehåll som överförs via hämtning eller annat gränssnitt till enheten. Sony ansvarar inte heller för eventuella skador eller försämrade prestanda på enheten som kan anses bero på överföringen av innehåll från andra leverantörer. Använd endast innehåll från tillförlitliga källor. Kontakta innehållsleverantören om du har frågor eller problem.

Tillåta installationen av program som inte kommer från Google Play™

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
    2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Säkerhet.
    3. Markera kryssrutan Okända källor.