Om FM-radion

Note

När du öppnar FM-radion visas tillgängliga kanaler automatiskt. Om en kanal har RDS-information visas den efter några sekunder när du har börjat lyssna på kanalen.

Starta FM-radion

1. Anslut ett headset eller hörlurar till din enhet.
    2. Startskärm, trycker du till på Icn sony home apptray normal .
    3. Leta reda och tryck till på FM-radio Icn sony app radio . Tillgängliga kanaler visas när du rullar genom frekvensbandet.

Note

När du startar FM-radion visas tillgängliga kanaler automatiskt. Om en kanal har RDS-information visas den efter några sekunder när du har börjat lyssna på kanalen.

Byta mellan radiokanaler

• Bläddra med fingret uppåt eller nedåt längs frekvensbandet.

Välja område för radion

1. Tryck på Icn sony key menu när radion visas.
    2. Tryck till på Ställ in radioregion.
    3. Välj ett alternativ.

Justera Visualizer

1. Tryck till på Icn sony key menu när radion visas.
    2. Tryck till på Visualizer.
    3. Välj ett alternativ.

FM-radio – översikt

Scr sony edream radio portrait
    1 Favoritlistan
    2 På/av-knapp för radio
    3 Visa menyalternativ
    4 Flytta upp frekvensbandet för att söka efter en kanal
    5 En sparad favoritkanal
    6 Flytta ned frekvensbandet för att söka efter en kanal
    7 Frekvensväljare
    8 Spara eller ta bort en kanal ur favoriterna
    9 Aktuell frekvens