Om musik

Få ut det mesta av din musikspelare. Lyssna på och ordna musik, ljudböcker och poddsändningar som du har överfört till minneskortet från en dator, eller köpt och hämtat från onlinebutiker.

Musikspelaren – översikt

Scr sony 11ni aa music player overview

1 Bläddra bland din musik
    2 Sök i alla låtar som är sparade på enheten
    3 Tryck till på oändlighetsknappen för att hitta relaterad information online och insticksprogram på Google Play™
    4 Omslag (om tillgängligt)
    5 Gå till nästa låt i den aktuella uppspelningskön eller snabbspola framåt
    6 Total tid för låten
    7 Förfluten tid för aktuell låt
    8 Förloppsindikator – dra indikatorn eller tryck till längs linjen för att spola framåt eller bakåt
    9 Uppspelnings- och pausknapp
    10 Gå till föregående låt i den aktuella uppspelningskön eller snabbspola tillbaka