Synkronisera med Microsoft® Exchange ActiveSync®

Om företaget använder ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto kan du få åtkomst till företagskontots e-postmeddelanden, avtalade tider i kalendern och kontakter direkt på enheten. Efter installationen kan du hitta din information i programmen E-post, Kalender och Kontakter.

Konfigurera ett Exchange ActiveSync-konto för synkronisering

1. Se till att du har domän- och serverinformationen från företagets nätverksadministratör till hands.
  2. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  3. Tryck på Inställningar > Kontosynkning > Lägg till konto > Exchange ActiveSync.
  4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för företaget.
  5. Tryck på Nästa. Enheten börjar hämta kontoinformationen. Om det misslyckas kan du ange domän- och serverinformationen för kontot manuellt och sedan trycka på Nästa.
  6. Tryck på OK om du vill tillåta att företagsservern styr enheten.
  7. Välj en synkroniseringsmetod, ett synkroniseringsintervall och vilka data du vill synkronisera med enheten, till exempel kontakter och kalenderposter.
  8. Tryck på Nästa och välj sedan typ av avisering för ny e-post.
  9. Tryck på Nästa igen. Skriv ett namn för företagskontot och tryck på Avsluta konfigurationen.
  10. Om du uppmanas att göra det aktiverar du inställningen för enhetsadministratör så att företagsservern kan ställa in vissa säkerhetsregler, t.ex. för att inaktivera röstinspelning och använda lagringskryptering. Om du inte gör det misslyckas kontokonfigurationen.

Note

När du ändrar inloggningslösenordet för ett EAS-konto på datorn måste du logga in igen på EAS-kontot på enheten.

Ändra inställningarna för ett EAS-konto

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta reda på och tryck till på E-post och tryck sedan till på Icn sony key menu.
  3. Tryck till på Inställningar, välj ett EAS-konto och ändra sedan inställningarna för EAS-kontot som du vill.

Ange ett synkroniseringsintervall för ett EAS-konto

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck till på E-post och sedan på Icn sony key menu.
  3. Tryck till på Inställningar och välj ett EAS-konto.
  4. Tryck till på Kontrollfrekvens > Kontrollfrekvens och markera ett intervallalternativ.

Ta bort ett Exchange ActiveSync-konto

1. I Startskärm trycker du på Icn sony home apptray normal > Inställningar > Kontosynkning.
  2. Tryck på Exchange ActiveSync och välj det EAS-konto som du vill ta bort.
  3. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Ta bort konto.
  4. Tryck på Ta bort konto igen för att bekräfta.