Navigera i program

Du kan navigera mellan program med hjälp av navigeringsknapparna, fältet med favoriter och fönstret med de senast använda programmen, där du enkelt kan växla mellan alla nyligen använda program. Navigeringsknapparna är startsideknappen, knappen Senaste apparna och bakåtknappen. Vissa program stängs när du trycker på startsideknappen Icn sony key and home för att avsluta, medan andra program kan fortsätta att köras i bakgrunden eller pausas. Om ett program pausas eller körs i bakgrunden kan du fortsätta där du slutade nästa gång du öppnar programmet.

Öppna fönstret för nyligen använda program

• Tryck på Icn sony key open recent apps .

Stänga alla nyligen använda appar

• Tryck på Icn sony key open recent apps och sedan på Icn sony notification delete all recently used.

Öppna en meny i ett program

• Medan du använder programmet trycker du på Icn sony key menu.

Note

En meny är inte tillgänglig i alla program.