Spegla enhetens skärm trådlöst på en TV

Du kan använda skärmspegling för att visa skärmen på din enhet på en TV eller annan stor display utan att använda en kabelanslutning. Med Wi-Fi Direct®-teknik skapas en trådlös anslutning mellan de två enheterna, så att du kan luta dig tillbaka i soffan och njuta av dina favoritfoton. Du kan även använda den här funktionen till att lyssna på musik från din enhet via högtalarna på TV:n.

Note

När du använder skärmspegling kan bildkvaliteten ibland påverkas negativt av störningar från andra ‎Wi-Fi‎ -nätverk.

Spegla enhetens skärm på en tv-skärm

1. TV: Följ instruktionerna i användarhandboken för tv:n för att aktivera skärmspeglingsfunktionen.
  2. Din enhet: Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  3. Tryck på Inställningar > Enhetsanslutning > Skärmspegling.
  4. Tryck på Starta.
  5. Tryck på OK och välj en enhet.

Note

Din TV måste ha stöd för skärmspegling baserat på Wi-Fi CERTIFIED Miracast för att funktionen ska fungera. Om din TV inte har stöd för skärmspegling kanske du måste köpa en trådlös displayadapter separat. Täck inte över enhetens ‎Wi-Fi‎ -antennområde när du använder skärmspegling.

Avbryta skärmspegling mellan enheter

1. Utgå från Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > Skärmspegling.
  3. Tryck till på Koppla från och sedan på OK.