Meddelandeinställningar

Ändra aviseringsinställningarna för meddelanden

1. Tryck på Icn sony home apptray normal från Startskärm och hitta och tryck på Icn sony app messaging.
  2. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Inställningar.
  3. Om du vill ange ett aviseringsljud trycker du på Aviseringsljud och väljer ett alternativ eller trycker på Icn sony browser add och väljer en musikfil som finns sparad på din enhet.
  4. Bekräfta genom att trycka på Klar.
  5. För andra aviseringsinställningar drar du tillämpligt skjutreglage åt höger eller vänster.

Starta eller stänga av leveransrapportfunktionen för utgående meddelanden

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och leta upp och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Inställningar.
  3. Markera eller avmarkera kryssrutan Leveransrapport som du önskar.

Note

När leveransrapportfunktionen är aktiverad visas en bock i de meddelanden som levererats.