Hantera videoinnehåll

Skaffa information om en film manuellt

1. Se till att enheten har en aktiv dataanslutning.
  2. Tryck på skärmen samtidigt som ett videoklipp spelas upp för att visa uppspelningskontrollerna.
  3. Tryck på Icn sony key menu > Information.

Ta bort en video

1. Gå till startskärmen och tryck på Icn sony home apptray normal. Tryck sedan på Video.
  2. Öppna videomenyn på startskärmen genom att trycka på Icn sony app calendar l och bläddra sedan till den videofil som du vill ta bort.
  3. Håll videominiatyren intryckt och tryck sedan på Radera i listan som visas.
  4. Tryck på Radera igen för att bekräfta.