Röstbrevlåda

Om ditt abonnemang inkluderar en röstbrevlåda kan den som ringer lämna röstmeddelande åt dig när du inte kan besvara samtal. Din röstbrevlådas nummer sparas normalt på ditt SIM-kort. Om så inte är fallet kan du få numret från din tjänstleverantör och skriva in det manuellt.

Ange numret till röstbrevlådan

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Samtal > Röstbrevlåda > Inställningar för röstbrevlådan > Nummer till röstbrevlåda.
    3. Ange numret till röstbrevlådan.
    4. Tryck på OK.

Ringa upp röstbrevlådan

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Telefon. Samtalsloggen visas.
    3. Tryck på Icn sony call dialpad pressed så att knappsatsen visas.
    4. Rör vid och håll kvar fingret på 1.