Visa foton och videor

Använd albumprogrammet för att visa foton och spela upp videor som du har tagit med kameran, eller för att visa liknande innehåll som du har sparat på enheten. Alla foton och videor visas i ett rutnät med kronologisk ordning.

Album i ikonvy på en Sony-smartphone
    1 Tryck till på ikonen för att öppna albummenyn på startskärmen
    2 Visa ett bildspel med alla bilder eller bara de som du lagt till som favoriter
    3 Dra den vänstra kanten på skärmen åt höger för att öppna albummenyn på startskärmen
    4 Datumintervall för objekt i den aktuella gruppen
    5 Tryck på ett foto eller en video för att visa det i helskärmsläge
    6 Visa innehåll genom att bläddra uppåt eller nedåt

Visa foton och videor

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Album.
    3. Tryck på ett foto eller videoklipp som du vill visa. Tryck på Icn sony semc music play normal om det alternativet visas.
    4. Du går till nästa foto eller videoklipp genom att bläddra åt vänster. Du går till föregående foto eller videoklipp genom att bläddra åt höger.

Tip

Om du vill att skärmbilden ska rotera automatiskt när enheten vänds trycker du på Rotera skärmen automatiskt under Inställningar > Display > Skärmrotation.

Ändra storleken på miniatyrerna

• När du visar miniatyrer av foton och videoklipp i Album, sära på två fingrar för att zooma in eller knip ihop två fingrar för att zooma ut.

Zooma i ett foto

• När du visar ett foto kan du sära på två fingrar för att zooma in eller knipa ihop två fingrar för att zooma ut.

Titta på ett bildspel med dina foton

1. Medan du tittar på ett foto trycker du till på skärmen för att visa verktygsfälten, tryck sedan till på Icn sony key menu > Bildspel för att börja spela upp alla foton i ett album.
    2. Tryck till på ett foto för att avsluta bildspelet.

Spela upp en video

1. I Album letar du upp och trycker på videon som du vill spela upp.
    2. Tryck på Icn sony semc music play normal.
    3. Om inga uppspelningskontroller visas kan du visa dem genom att trycka på skärmen. Tryck på skärmen igen för att dölja kontrollerna.

Pausa ett videoklipp

1. Knacka på skärmen samtidigt som ett videoklipp spelas upp för att visa uppspelningskontrollerna.
    2. Tryck till på Icn sony semc music pause normal.

Snabbspola framåt eller bakåt i en video

1. Tryck på skärmen samtidigt som ett videoklipp spelas upp för att visa uppspelningskontrollerna.
    2. Dra förloppsindikatorn åt vänster för att spola bakåt, eller höger för att spola framåt.

Anpassa volymen för en video

• Tryck på volymknappen.