Synkronisera med onlinekonton

Synkronisera enheten med kontakter, e-post, kalenderhändelser och annan information från onlinekonton, till exempel e-postkonton som Gmail™ och Exchange ActiveSync, Facebook™ och Flickr™. Du kan synkronisera data automatiskt för sådana konton genom att aktivera autosynkronisering. Eller också kan du synkronisera varje konto manuellt.

Konfigurera ett onlinekonto för synkronisering

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Inställningar > Konton > Lägg till konto och välj det konto som du vill lägga till.
    3. Följ instruktionerna för att skapa ett konto, eller logga in om du redan har ett konto.

Synkronisera manuellt med ett onlinekonto

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal > Inställningar > Konton.
    2. Under Konton, tryck till på namnet på det konto du vill synkronisera med. En lista med objekt som kan synkroniseras med kontot visas.
    3. Tryck till på de objekt du vill synkronisera.

Ta bort ett onlinekonto

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal > Inställningar > Konton.
    2. Tryck till på namnet på det konto du vill ta bort under Konton.
    3. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Ta bort konto.
    4. Tryck till på Ta bort konto på nytt för att bekräfta.