Starta enheten för första gången

Vi rekommenderar att du laddar batteriet i minst 30 minuter innan du startar enheten för första gången. Du kan fortfarande använda enheten medan den laddas, se Ladda enheten.

Första gången du startar enheten öppnas en installationsguide som hjälper dig att konfigurera de grundläggande inställningarna, anpassa enheten och logga in på vissa konton, till exempel ditt Google™-konto.

Starta enheten

Slå på en Sony-smartphone

1. Tryck på strömknappen Icn sony key and power k90 och håll den intryckt tills enheten vibrerar.
  2. Ange PIN-koden för SIM-kortet när du uppmanas att göra det, och tryck sedan till på Icn sony text input light enter.
  3. Vänta en stund medan enheten startar.

Stänga av enheten

1. Håll strömbrytaren Icn sony key and power k90 intryckt tills alternativmenyn öppnas.
  2. Tryck till på Stäng av på alternativmenyn.

Note

Det kan ta en stund innan enheten stängs av.