Återställa appar

Du kan återställa en app eller rensa appdata om appen hänger sig eller orsakar problem med enheten.

Återställa appinställningarna

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Appar.
  3. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Återställ inställningarna > Återställ appar.

Tip

Inga appdata raderas från enheten när du återställer appinställningarna.

Rensa appdata

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Appar.
  3. Välj en app eller tjänst och tryck på Lagring > RENSA DATA > OK.

Note

När du rensar appdata, tas data för markerad app bort från din enhet permanent. Alternativet att rensa appdata är inte tillgängligt för alla applikationer och tjänster.

Rensa programcache

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Appar.
  3. Välj ett program eller en tjänst och tryck på Lagring > RENSA CACHEMINNE.

Note

Alternativet att rensa programcacheminnet är inte tillgängligt för alla program och tjänster.

Rensa standardinställningen för program

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Appar.
  3. Välj ett program eller en tjänst och tryck på Öppna som standard > RENSA STANDARD-INSTÄLLNINGAR.

Note

Alternativet att rensa programmets standardinställning är inte tillgängligt för alla program och tjänster.