Meddelandeinställningar

Ändra aviseringsinställningarna för meddelanden

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app messaging.
    2. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Inställningar.
    3. Om du vill ange ett aviseringsljud trycker du på Aviseringsljud och väljer ett alternativ eller trycker på Icn sony browser add och väljer en musikfil som finns sparad på din enhet.
    4. Bekräfta genom att trycka på Klar.
    5. Tryck på skjutreglagen för att göra ytterligare aviseringsinställningar.

Aktivera eller inaktivera leveransrapporter för utgående meddelanden

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app messaging.
    2. Tryck på Icn sony key menu och sedan på Inställningar.
    3. Aktivera eller inaktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget Leveransrapport.

Note

När leveransrapportfunktionen är på visas en bock i de meddelanden som har levererats.