Ringa samtal

Du kan ringa ett samtal genom att slå ett telefonnummer manuellt, trycka till på ett nummer som sparats i kontaktlistan eller trycka till på telefonnumret i din samtalslogg. Du kan även använda smartuppringningsfunktionen för att snabbt hitta nummer i kontaktlistan och samtalsloggen genom att ange en del av en kontakts nummer eller namn och välja bland förslagen som visas.

Ringa samtal från en smartphone från Sony

1 Visa fler alternativ
2 Ta bort nummer
3 Knappsatsen
4 Samtalsknappen

Öppna knappsatsen

1. Utgå från din Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Leta upp och tryck på Icn sony app dialer.
  3. Om knappsatsen inte visas trycker du på Icn sony call dialpad pressed.

Slå ett telefonnummer

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Icn sony app dialer.
  3. Om samtalsloggen visas trycker du på Icn sony call dialpad pressed så att knappsatsen visas.
  4. Slå telefonnumret och tryck på Icn sony call slider answer.

Tip

Om du vill ta bort en siffra som du angett av misstag trycker du på Icn sony delete phone number blk.

Ringa med smartuppringningsfunktionen

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Icn sony app dialer.
  3. Om samtalsloggen visas trycker du på Icn sony call dialpad pressed så att knappsatsen visas.
  4. På knappsatsen skriver du in bokstäver eller siffror som motsvarar kontakten du vill ringa upp. För varje bokstav eller siffra du skriver in visas en lista över möjliga matchningar.
  5. Tryck på den kontakt som du vill ringa upp.

Ringa ett utlandssamtal

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Icn sony app dialer. Samtalsloggen visas.
  3. Tryck på Icn sony call dialpad pressed så att knappsatsen visas.
  4. Håll 0 intryckt tills ett plustecken (+) visas.
  5. Ange landsnummer, riktnummer utan inledande nollor och telefonnumret. Tryck sedan på Icn sony call slider answer.

Lägga till ett nummer för direktuppringning på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar och anpassningsmenyn visas.
  2. Tryck på Widgets > Genvägar i anpassningsmenyn.
  3. Bläddra i listan med appar och välj Direktuppringning.
  4. Välj den kontakt och det nummer du vill använda som nummer för direktuppringning.

Visa eller dölja ditt telefonnummer

Du kan välja att visa eller dölja det telefonnummer som visas på mottagarens display när du ringer ett samtal.

Visa eller dölja ditt telefonnummer under utgående samtal

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Samtal > Ytterligare inställningar > Nummerpresentatör och välj ett alternativ.

Note

Det här alternativet tillhandahålls eventuellt inte av alla leverantörer.