Dölja foton och videoklipp

Du kan dölja valfria foton och videoklipp från albumets startskärm. När foton och videor har dolts från albumets startskärm går det endast att se dem i den dolda mappen.

Dölja ett foto eller videoklipp

1. Hitta och tryck på det foto eller videoklipp i Album som du vill dölja.
    2. Tryck till på skärmen för att visa verktygsfälten och tryck sedan till på Icn sony key menu.
    3. Tryck till på Dölj > OK.

Visa dolda foton och videor

1. Tryck på Icn sony app calendar l i Album och sedan på Dolda.
    2. Tryck på ett foto eller ett videoklipp för att visa det.
    3. Bläddra till vänster för att visa nästa foto eller video. Bläddra till höger för att visa föregående foto eller video.

Visa ett dolt foto eller videoklipp

1. Tryck på Icn sony app calendar l i Album och sedan på Dolda.
    2. Tryck på det foto eller videoklipp som du vill visa.
    3. Tryck på skärmen för att visa verktygsfälten och tryck sedan på Icn sony key menu.
    4. Tryck på Dölj inte.