account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjälp oss att förbättra webbplatsen
Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

Vidarekoppla samtal

Du kan vidarekoppla samtal till någon annan, t.ex. till ett annat telefonnummer, en annan enhet eller till en svarstjänst.

Vidarekoppla samtal

  1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Samtal.
  3. Tryck på Vidarekoppling och välj ett alternativ.
  4. Ange det nummer som du vill vidarekoppla samtal till och tryck sedan på Aktivera.

Stänga av vidarekoppling

  1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck på Inställningar > Samtal > Vidarekoppling.
  3. Välj ett alternativ och tryck sedan på Inaktivera.
Var den här informationen användbar?
Ja Nej
Dina synpunkter uppskattas verkligen!
Varför var den här informationen inte användbar?
Skicka in
Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
Hitta din produkt
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
Find
Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.