Ansluta enheten till USB-tillbehör

Du kan använda en USB-värdadapter för att ansluta din enhet till USB-tillbehör såsom USB-masslagringsenheter och USB-möss. Om USB-enheten har en micro-USB-kontakt behövs ingen USB-värdadapter.

Note

Enheten har en USB-port utan lock. Kontrollera att USB-porten är helt torr innan en USB-kabel ansluts om enheten har utsatts för vatten.

Note

USB-värdadaptrar säljs separat. Sony garanterar inte att alla USB-tillbehör stöds av enheten.

Ansluta ett USB-tillbehör med hjälp av en USB-värdadapter

1. Anslut USB-värdadaptern till enheten och anslut sedan adaptern till USB-tillbehöret.
    2. På Startskärm trycker du till på Icn sony home apptray normal.
    3. Leta reda på och tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > USB-anslutning > Identifiera USB-enhet.

Note

Det kan krävas ytterligare steg eller programvara för att konfigurera spelkontroller, USB-ljud och Ethernet-tillbehör med USB-anslutning. Sony garanterar inte att alla USB-tillbehör stöds av enheten.

Komma åt innehåll på en USB-masslagringsenhet med användning av en USB-värdadapter

1. Anslut USB-värdadaptern till din enhet och anslut sedan adaptern till USB-masslagringsenheten.
    2. På Startskärm trycker du till på Icn sony home apptray normal.
    3. Leta reda på och tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > USB-anslutning > Identifiera USB-enhet.
    4. För att komma åt filer och mappar på USB-lagringsenheten, använd en filhanteringsapp, såsom Filhanteraren.

Note

Du kan även öppna det relevanta mediaprogrammet på din enhet för att visa innehållet direkt. Du kan till exempel öppna appen Album för att visa foton som lagrats på USB-masslagringsenheter.

Konfigurera din enhet att detektera USB-enheter

1. Utgå från Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta reda på och tryck till på Inställningar > Enhetsanslutning > USB-anslutning > Identifiera USB-enhet.