Ringa från ett meddelande

Ringa upp en avsändare av ett meddelande

1. Gå till Startskärm, tryck på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app messaging.
    2. Tryck på en konversation och sedan på Icn sony btn detail call message.

Spara en avsändares telefonnummer i kontakterna

1. Utgå från din Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och leta upp och tryck till på Icn sony app messaging.
    2. Tryck på ikonen intill telefonnumret, och tryck sedan på Spara.
    3. Välj en befintlig kontakt eller tryck till på Skapa ny kontakt.
    4. Redigera kontaktinformationen och tryck till på Spara.