Surfa på webben

Webbläsare Google Chrome™ för Android™-enheter är förinstallerad på de flesta marknader. Gå till http://support.google.com/chrome och klicka på länken "Chrome for Mobile" om du vill ha mer information om hur webbläsaren används.

Surfa med Google Chrome™

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck på Icn sony app chrome.
    3. Om du använder Google Chrome™ för första gången väljer du om du vill logga in på ett Google™-konto eller använda Google Chrome™ anonymt.
    4. Ange en sökterm eller webbadress i sök- och adressfältet och tryck sedan på på tangentbordet.