Albummenyn på startskärmen

Från albummenyn på startskärmen kan du bläddra i dina fotoalbum, inklusive foton och videoklipp som har tagits med specialeffekter, samt sådant som du har lagt upp online via tjänster som Picasa™ och Facebook. När du är inloggad på sådana plattformar kan du hantera innehåll och visa onlinebilder. I albumprogrammet kan du också sätta geotaggar på foton, utföra enklare redigering och dela innehåll med hjälp av exempelvis trådlös Bluetooth®-teknik och e-post.

Scr sony album menu overview wvga
    1 Gå tillbaka till startskärmen för albumprogrammet för att se allt innehåll
    2 Visa dina favoritfoton och videoklipp
    3 Visa alla videoklipp som finns sparade på enheten
    4 Visa dina foton på en karta eller i jordglobsvy
    5 Visa alla foton och videor som du har tagit med enhetens kamera med användning av specialeffekter
    6 Visa alla foton och videor som finns sparade på enheten i andra mappar
    7 Visa alla foton med ansikten
    8 Visa foton och videoklipp på andra enheter i samma nätverk
    9 Öppna inställningsmenyn för albumappen
    10 Öppna webbsupporten
    11 Visa innehåll genom att bläddra uppåt eller nedåt

Visa foton från onlinetjänster i Album

1. Utgå från Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Hitta och tryck på Album och sedan Icn sony app calendar l.
    3. Tryck till på önskad onlinetjänst och följ sedan anvisningarna på skärmen för att komma igång. Alla tillgängliga onlinealbum som du har laddat upp till tjänsten visas.
    4. Tryck på ett album för att visa dess innehåll och tryck sedan på ett foto i albumet.
    5. Bläddra till vänster för att visa nästa foto eller video. Bläddra till höger för att visa föregående foto eller video.