Flygplansläge

I flygplansläge är sändare/mottagare för nät och radio avstängda för att förhindra störningar i känslig utrustning. Du kan dock ändå spela spel, lyssna på musik, titta på videor och annat innehåll, under förutsättning att allt detta innehåll finns sparat på ditt minneskort eller i den interna lagringen. Du kan också informeras av alarm, om det finns aktiverade alarm.

Tip

Batteriförbrukningen reduceras när du slår på flygplansläget.

Använda flygplansläge

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta upp och tryck på Inställningar > Mer.
    3. Dra skjutreglaget bredvid Flygplansläge åt höger.