Om den här användarhandboken

Det här är användarhandboken för Xperia™ M4 Aqua för programvaruversionen Android™ 6.0. Om du inte vet vilken programvaruversion du kör på enheten kan du kontrollera det via menyn Inställningar.

Note

System- och programuppdateringar kan visa funktionerna i enheten på ett annat sätt än vad som beskrivs i användarhandboken. Det är inte säkert att Android™-versionen påverkas vid en uppdatering. Mer information om programvaruuppdateringar finns under Uppdatera enheten.

Kontrollera aktuell version av enhetens programvara

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
    2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Om telefonen > Android™-version.

Hitta enhetens modellnummer och namn

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony home apptray normal.
    2. Leta reda på och tryck på Icn sony app support.
    Enhetens modellnummer och namn visas.

Begränsningar i tjänster och funktioner

Eventuellt kan inte alla tjänster och funktioner som beskrivs i den här användarhandboken användas i alla länder och regioner, och kanske inte heller i alla nätverk eller med alla tjänsteleverantörer. Det internationella GSM-nödnumret kan alltid användas i alla länder, regioner och nät samt av alla tjänsteleverantörer, förutsatt att enheten är ansluten till mobilnätet. Kontakta din nätoperatör eller tjänsteleverantör för att få reda på om en viss tjänst eller funktion kan användas och om ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa funktioner och program som beskrivs i den här handboken kan kräva Internetanslutning. Dataanslutningsavgifter kan tillkomma när du ansluter enheten till Internet. Kontakta tjänsteleverantören för det trådlösa nätverket om du vill ha mer information.