Ta en skärmbild

Du kan ta en stillbild av vilken skärm som helst på enheten i form av en skärmbild. Skärmbilder sparas automatiskt i Album.

Ta en skärmbild

1. Håll strömknappen intryckt tills ett fönster med instruktioner visas.
  2. Tryck på Icn sony take screenshot.

Tip

Du kan även ta en skärmbild genom att trycka på strömknappen och knappen för att sänka volymen samtidigt. När du har tagit skärmbilden släpper du upp knapparna.

Visa din skärmbild

• Dra statusfältet helt nedåt och tryck sedan till på skärmbilden du vill visa.

Tip

Du kan även visa dina skärmbilder genom att öppna programmet Album.