Navigera mellan appar

Du kan navigera mellan appar med hjälp av navigeringsknapparna och fönstret för nyligen använda appar, där du enkelt kan växla mellan alla nyligen använda appar. Navigeringsknapparna är bakåt-knappen, startskärmsknappen och knappen för senaste appar. Du kan även ha två appar öppna på skärmen samtidigt genom att använda skärmdelningsläget, förutsatt att apparna har stöd för användning av flera fönster.

Navigera mellan appar – översikt

Image of recently used application windows and navigation buttons, showing each part by number. Upper right area, 1. Center, 2. Bottom area from right to left, 3 to 5.

1 Rensa alla – stäng alla nyligen använda appar
2 Fönster för senast använda appar – öppna en nyligen använd app
3 Knappen för senaste appar – öppna fönstret över de senast använda apparna
4 Startskärmsknappen – avsluta en app och gå tillbaka till startskärmen
5 Bakåtknappen – gå tillbaka till föregående skärm i en app eller stäng appen

Öppna fönstret för nyligen använda appar

• Tryck på (Knapp för senaste appar).

Snabbt växla mellan nyligen använda appar

• Tryck på (Knapp för senaste appar) två gånger i snabb följd.

Stänga alla nyligen använda appar

• Tryck på (Knapp för senaste appar) och därefter på Rensa alla.

Öppna en meny i en app

• Tryck på (Menyikon) eller (Ikon för alternativ) medan du använder appen.

OBS!

En meny är inte tillgänglig i alla program.

Skärmdelningsläge

I skärmdelningsläget kan du visa två appar på samma gång, om du till exempel vill se din inkorg och en webbläsare samtidigt.

Översikt över skärmdelning

Image of split screen and components, showing each part by number. Upper half, 1. Border, 2. Lower half, 3. Bottom area from right to left, 4 to 6.

1 App 1
2 Gräns för skärmdelning – dra om du vill ändra storlek på fönstren
3 App 2
4 Knappen för delad skärm – välj en nyligen använd app
5 Startskärmsknappen – gå tillbaka till startskärmen
6 Bakåtknappen – gå tillbaka till föregående skärm i en app eller stäng appen

OBS!

Alla appar har inte stöd för skärmdelningsläge.

Använda skärmdelningsläge

1. Se till att de två appar som du vill använda i skärmdelningsläget är öppna och körs i bakgrunden.
  2. Öppna den första appen som du vill använda i skärmdelningsläget och tryck sedan på (Knapp för senaste appar) och håll kvar fingret. Appen tilldelas den första delen av den delade skärmen.
  3. Välj den andra önskade appen från miniatyrlistan. Om du vill ändra storlek på fönstren i skärmdelningsläget drar du i skärmdelningsgränsen i mitten.
  4. För att avsluta skärmdelningsläget ska du trycka på (Knapp för delad skärm) och hålla kvar fingret medan skärmdelningsfönstren visas.