Xperia Actions

Med Xperia Actions kan du anpassa telefoninställningar för olika omständigheter. Du kan välja och schemalägga separata telefoninställningar för nätter, vissa dagar, timmar eller platser, och när du reser utomlands. Du kan till exempel ställa in enheten så att flygläget eller stör ej-läget aktiveras automatiskt vid tidpunkter då du inte vill få aviseringar. Du kan även ställa in vilka appar som använder data vid roaming, eller att STAMINA-läget ska aktiveras automatiskt när du reser utomlands.

Aktivera god natt-åtgärder

1. Tryck på Inställningar > Hjälp > Xperia™ Actions.
    2. Tryck på God natt.
    3. Tryck på tidsintervallet. Ange det tidsintervall du vill redigera eller tryck på Ikon för att lägga till om du vill lägga till ett nytt tidsintervall. Välj önskade dagar och tid och tryck sedan på KLAR.
    4. Tryck på Ikon för bakåtpil och sedan på Ikon för fler Xperia Actions-alternativ och markera kryssrutorna enligt önskemål.
    5. Tryck på Spara.
    6. Aktivera eller inaktivera funktionerna genom att trycka på skjutreglagen.

Du kan även lägga till din plats för större exakthet.

Aktivera fokusåtgärder

1. Tryck på Inställningar > Hjälp > Xperia™ Actions.
    2. Tryck på Fokusera.
    3. Tryck på tidsintervallet. Ange det tidsintervall du vill redigera eller tryck på Ikon för att lägga till om du vill lägga till ett nytt tidsintervall. Välj önskade dagar och tid och tryck sedan på KLAR.
    4. Tryck på Ikon för bakåtpil och sedan på Ikon för fler Xperia Actions-alternativ och markera kryssrutorna enligt önskemål.
    5. Tryck på Spara.
    6. Aktivera eller inaktivera funktionerna genom att trycka på skjutreglagen.

Du kan även lägga till din plats för större exakthet.

Aktivera pendlingsåtgärder

1. Tryck på Inställningar > Hjälp > Xperia™ Actions.
    2. Tryck på Pendling.
    3. Tryck på tidsintervallet. Ange det tidsintervall du vill redigera eller tryck på Ikon för att lägga till om du vill lägga till ett nytt tidsintervall. Välj önskade dagar och tid och tryck sedan på KLAR.
    4. Tryck på Ikon för bakåtpil och sedan på Ikon för fler Xperia Actions-alternativ och markera kryssrutorna enligt önskemål.
    5. Tryck på Spara.
    6. Aktivera eller inaktivera funktionerna genom att trycka på skjutreglagen.

Du kan även lägga till din plats för större exakthet.

Aktivera spelåtgärder

1. Tryck på Inställningar > Hjälp > Xperia™ Actions.
    2. Tryck på Spel.
    3. Tryck på Ikon för fler Xperia Actions-alternativ och markera kryssrutorna enligt önskemål. Tryck sedan på Inga valda appar och välj de spel du vill använda inställningarna för.
    4. Tryck på Spara.
    5. Aktivera eller inaktivera funktionerna genom att trycka på skjutreglagen.

Aktivera utomlandsfunktioner

1. Tryck på Inställningar > Hjälp > Xperia™ Actions.
    2. Tryck på Utomlands.
    3. Tryck på Ikon för fler Xperia Actions-alternativ och markera kryssrutorna enligt önskemål.
    4. Tryck på Spara.
    5. Aktivera eller inaktivera funktionerna genom att trycka på skjutreglagen.