Överföra kontakter

Det finns flera sätt att överföra kontakter till din nya enhet. Du kan synka kontakter från ett onlinekonto eller importera kontakter direkt från en annan enhet.

Om du synkar kontakterna på din gamla enhet med ett onlinekonto så kan du överföra kontakterna till din nya enhet med det kontot.

Du kan även kopiera kontakter till ett minneskort, använda Bluetooth-teknik eller spara kontakter på ett SIM-kort. Mer specifik information om att överföra kontakter från din gamla enhet hittar du i motsvarande användarhandbok.

Mer information om hur du väljer en överföringsmetod finns i supportdokumenten.

Synkronisera kontakterna på den nya enheten med ett synkroniseringskonto

1. Tryck på Ikon för Kontakter .
    2. Tryck på Menyikon och sedan på Hantera konton.
    3. Välj det konto som du vill synkronisera dina kontakter med och tryck sedan på Menyikon > Synkronisera nu.

Du måste vara inloggad på det aktuella synkroniseringskontot för att kunna synka dina kontakter med det.

Importera kontakter från ett SIM-kort

1. Tryck på Ikon för Kontakter .
    2. Tryck på Menyikon och sedan på Importera/exportera.
    3. Om du har ett SIM-kort trycker du på Importera från SIM-kort. Om du har dubbla SIM-kort väljer du ett av dem.
    4. Välj var du vill lagra kontakterna.
    5. Om du vill importera enskilda kontakter letar du upp och trycker på varje kontakt. Om du vill importera alla kontakter trycker du på Menyikon och sedan på Importera alla.

Importera kontakter från ett minneskort

1. Tryck på Ikon för Kontakter.
    2. Tryck på Menyikon och sedan på Importera/exportera > Importera från SD-kort eller internminne (.vcf-fil).
    3. Välj var du vill lagra kontakterna.
    4. Tryck på Ikon för alternativ > SD-kort.
    5. Välj de filer du vill importera genom att trycka på dem.

Importera kontakter med Bluetooth-teknik

1. Kontrollera att Bluetooth-funktionen är aktiverad och att enheten är inställd så att den är synlig.
    2. När du meddelas om en inkommande fil till enheten drar du statusfältet nedåt och trycker till på aviseringen för att acceptera filöverföringen.
    3. Tryck på Godkänn för att starta filöverföringen.
    4. Dra statusfältet nedåt. Tryck på aviseringen när överföringen har slutförts.
    5. Tryck på den mottagna filen och välj var du vill lagra kontakterna.