Smart styrning av bakgrundsbelysning

Den smarta styrningen av bakgrundsbelysning håller skärmen aktiv så länge du håller enheten i din hand. När du lägger ned enheten släcks skärmen enligt vilolägesinställningen.

Aktivera eller inaktivera smart styrning av bakgrundsbelysning

1. Tryck på Inställningar > Display > Smart bakgrundsbelysning.
    2. Aktivera eller inaktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget.