Språkinställningar

Du kan välja ett standardspråk för enheten och ändra det igen vid ett senare tillfälle. Du kan också ändra skrivspråket för textinmatning.

Byta språk

1. Tryck på Inställningar > Språk och inmatning > Språk.
    2. Om du vill byta språk drar du önskat språk och släpper det överst i listan. Om önskat språk saknas i listan trycker du på Ikon för att lägga till för att lägga till det.

Om du väljer fel språk och inte kan läsa menytexterna trycker du på Ikon för Inställningar. Markera sedan texten bredvid Ikon för tangentbord och markera den första posten i menyn som öppnas. Du kan sedan välja det språk du vill ha.