Förstoring

Med Förstoringsrörelse kan du zooma in på delar av skärmen genom att trycka på ett område på pekskärmen tre gånger i följd.

Aktivera och inaktivera förstoringsgesten

1. Tryck på Inställningar > Tillgänglighet > Förstoringsrörelse.
  2. Tryck på skjutreglaget under Förstoringsrörelse.

Förstora ett område och panorera över skärmen

1. Se till att Förstoringsrörelse är aktiverat.
  2. Förstora ett område tillfälligt genom att trycka på det tre gånger.
  3. Flytta området genom att dra med två eller fler fingrar.
  4. Stäng det förstorade läget, tryck på området igen tre gånger.

Med en del appar kan du även förstora eller förminska genom att nypa ett område.