Lyssna på radion

Enhetens FM-radio fungerar som en vanlig FM-radio. Du kan till exempel söka efter och lyssna på FM-radiostationer och spara dem som favoriter. Du måste ansluta ett kabeldraget headset eller hörlurar till enheten innan du kan använda radion. Det beror på att headsetet eller hörlurarna fungerar som antenn. När en av dessa enheter är ansluten kan du växla ljudet till högtalaren om du vill.

FM-radio – översikt

Översikt över radion

1 Favoritlistan
    2 På/av-knapp för radio
    3 Visa menyalternativ
    4 Aktuell frekvens
    5 Spara eller ta bort en kanal ur favoriterna
    6 Frekvensväljare
    7 Frekvensband – dra åt vänster eller höger för att byta kanal
    8 Flytta upp frekvensbandet för att söka efter en kanal
    9 En sparad favoritkanal
    10 Flytta ned frekvensbandet för att söka efter en kanal

Lyssna på FM-radio

1. Anslut ett headset eller hörlurar till enheten.
    2. Tryck på Ikon för FM-radio . Tillgängliga kanaler visas när du rullar genom frekvensbandet.

När du startar FM-radion visas tillgängliga kanaler automatiskt. Om en kanal har RDS-information visas den efter några sekunder när du har börjat lyssna på kanalen.

Byta mellan radiokanaler

• Dra frekvensbandet åt vänster eller höger.
    • Alternativt trycker du på pilarna på sidan av bandet för att hoppa till nästa tydliga radiosignal.

Starta en ny sökning efter radiokanaler

1. Tryck till på Menyikon när radion visas.
    2. Tryck på Sök efter kanaler. Hela frekvensbandet genomsöks och alla tillgängliga kanaler visas.

Växla radioljudet till högtalaren

1. Tryck på Menyikon när radion är öppen.
    2. Tryck på Spela upp i högtalaren.

Om du vill växla tillbaka ljudet till det kabeldragna headsetet eller hörlurarna trycker du på Menyikon och sedan på Spela upp i hörlurar .