account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Diagnostisera kameran

    Om kameran inte fungerar ordentligt kan du diagnostisera den för att se om det är fel på huvudkameran, den främre kameran eller blixten.

    Diagnostisera kameran

    Diagnostisera kameran

    1. Säkerställ att du är ansluten till Internet. Tryck på Ikon för Inställningar när du använder kameran.
    2. Tryck på Mer.
    3. Tryck på Hjälp och välj Kamera, Främre kamera eller Blixt.
    4. Följ anvisningarna på skärmen.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.