Lägga till och redigera kontakter

Du kan lägga till, redigera eller ta bort kontakter i enheten och från synkroniserade konton. Lägg till kontaktbilder eller ställ in individuella ringsignaler för att göra kontakter mer personliga. Du kan även redigera kontaktinformation om dig själv.

Lägga till en kontakt

1. Tryck på Ikon för Kontakter.
  2. Tryck på Ikon för att lägga till ny kontakt.
  3. Om du lägger till en kontakt för första gången och har flera konton synkroniserade till enheten väljer du ett konto. Det används sedan som standardkonto för att spara kontakter. Senare kan du välja var kontakten ska sparas genom att trycka på Ikon för att lägga till ny kontakt > Sparas till.
  4. Skriv in eller välj önskad information för kontakten.
  5. Tryck på Spara när du är klar.

Om du vill flytta en befintlig kontakt till ett nytt konto måste du skapa kontakten igen och spara den på det nya kontot.

Om du lägger till ett plustecken och landsnumret framför en kontakts telefonnummer behöver du inte redigera numret igen när du ringer samtal utomlands.

Redigera en kontakt

1. Tryck på Ikon för Kontakter.
  2. Tryck på den kontakt som du vill redigera och tryck sedan på Ikon för att redigera kontakt.
  3. Redigera den önskade informationen.
  4. Tryck på Spara när du är klar.

Vissa synkroniseringstjänster tillåter inte att du redigerar kontaktuppgifter.

Lägga till eller ta bort en kontaktbild

1. Tryck på Ikon för Kontakter.
  2. Tryck på den kontakt du vill redigera och tryck sedan på Ikon för att redigera kontakt.
  3. Tryck på Ikon för normalt kameraläge och välj sedan ett alternativ.
  4. När bilden har uppdaterats trycker du på Spara.

Du kan även lägga till en bild i en kontakt direkt från Album . Om du vill lägga till en bild som finns sparad i ett onlinekonto måste du först hämta bilden.

Anpassa ringsignalen för en kontakt

1. Tryck på Ikon för Kontakter.
  2. Tryck på den kontakt du vill redigera och tryck sedan på Ikon för att redigera kontakt.
  3. Tryck på Menyikon > Ställ in ringsignal.
  4. Välj en ringsignal eller tryck på Ikon för att lägga till för att välja en musikfil som är sparad på enheten och tryck sedan på KLAR.
  5. Tryck på Spara.

Ta bort kontakter

1. Tryck på Ikon för Kontakter.
  2. Rör vid och håll kvar fingret på den kontakt du vill ta bort.
  3. Om du vill radera flera eller alla kontakter markerar du kryssrytorna bredvid de kontakter du vill radera.
  4. Tryck på Menyikon och sedan på Radera kontakt.
  5. Tryck på RADERA för att bekräfta.

Redigera kontaktinformation om dig själv

1. Tryck på Ikon för Kontakter.
  2. Tryck på MIG och sedan på Ikon för att redigera kontakt.
  3. Skriv in den nya informationen eller gör andra ändringar.
  4. Tryck på Spara när du är klar.

Skapa en ny kontakt från ett SMS

1. Tryck på Ikon för Meddelanden.
  2. Tryck på ikonen bredvid telefonnumret och tryck sedan på Lägg till kontakt.
  3. Välj en befintlig kontakt eller tryck på Skapa ny kontakt.
  4. Redigera kontaktuppgifterna och tryck på Spara.